Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/firmad.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/firmad.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Responsive web - FirmAd
FirmAd

FirmAd er et lille kreativt design firma, der hører hjemme i Herning, men som har kunder i hele landet.
FirmAd leverer kreativ grafik til papir, såsom brochurer, kataloger og annoncer.
Vi leverer stærke web-løsninger der gør dig synlig - også for mobiltelefon-surfere.
Vi tilbyder hjælp til udarbejdelse af en digital strategi for de sociale medier

Responsive web

responsive mainbillede

 

Responsive Web er det nye sort

 

Udfordringen

Du kender det sikkert godt. Du skal checke nogle ting på nettet, og hiver din smartphone frem. Problemet er at den hjemmeside du loader, er optimeret til en stor PC skærm. Med en del ‘pinch’ frem og tilbage lykkes det at finde frem til de ønskede fakta, men oplevelsen har ikke være optimal.

I den anden ende af pipelinen sidder der en marketing-chef, som hiver sig i håret over udsigten til at skulle vedligeholde 2 individuelle hjemmesider, så både PC og Smartphone-folket kan få en optimeret hjemmeside at kigge på.

Løsningen

Svaret er Responsive Web.

Her vil den samme hjemmeside tilpasse sig præcis den skærmstørrelse som siden vises på. Samtidig kan man prioritere, så kun relevant materiale vises på de små skærmstørrelser. DET er smart!.

Den bedste måde at vise hvordan det fungerer er, hvis du altså sidder på en PC eller MAC, at du tager fat i denne hjemmesides ramme i nederste højre hjørne, og så regulerer størrelsen op og ned. Så kan du se hvordan Responsive Web fungerer i praksis. Det går kun een vej med webtrafikken. Flere og flere besøg er fra mobile enheder, mens færre og færre er fra traditionelle desktop enheder.

Derfor anbefaler vi en øjeblikkelig opgradering til responsive web, så din hjemmeside er klar til alle forskellige typer gæster!

 


Eksempler på responsive web løsninger leveret af FirmAd:

addedvalues

HTTP://www.addedvalues.eu

kloden

HTTP://www.ark-kloden.dk

 

 

Skrifttyper

Hvis du er ‘heldig’, har din virksomhed en branding-strategi, og dermed også en udvalgt skrifttype som anvendes på alle virksomhedens udsendelser og annoncer. I mange år har det derfor været et problem, at man kun havde ganske få skrifter at vælge imellem til firmaets hjemmeside.

Men heldigvis er der godt nyt på den front. Med HTML5 og CSS3 kan man anvende næsten alle skrifttyper.

Animation

I takt med at tablets vinder frem, er dødsdommen over FLASH ved at være eksekveret. I dag er der ingen der bør anvende Flash på deres hjemmeside, hvis de ønsker at byde mobile surfere indenfor.

Uden at træerne vokser ind i himlen, så er man i stand til at lave nogle meget fine alternative animationer udelukkende ved at bruge JavaScript, CSS3 og HTML5. Så hvis din hjemmeside er baseret på Flash, så anbefaler FirmAd at du hopper med på HTML5 vognen snarest muligt.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone